Mijn favorieten

Uw huis verkopen met behulp van Woltjer makelaardij

Het verkopen van uw huis is een spannende periode. U wilt natuurlijk uw woning verkopen tegen een zo hoog mogelijke opbrengst, binnen het gewenste termijn en natuurlijk zonder zorgen of problemen tijdens én na de verkoop.
 
Hoe kan Woltjer makelaardij u hiermee van dienst zijn?

Dat begint met het vaststellen van de juiste vraagprijs. Het vragen van een te hoge prijs zal namelijk geen belangstelling genereren. Het vragen van een te lage prijs leidt tot een snellere verkoop waarbij u uzelf misschien tekort doet.

Woltjer makelaardij bepaalt de juiste vraagprijs op basis van jarenlange marktervaring én deskundigheid. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar vergelijkbare woningen die recentelijk zijn verkocht, ook wordt er naar vergelijkbaar aanbod gekeken en objecten die met uw woning 'concurreren'. Verder wordt er rekening gehouden met vele factoren, zoals de economische situatie, staat van de woning, de omgeving, uw wensen e.d.
 
Natuurlijk putten wij eerst uit ons zoekersbestand, wellicht hebben wij de juiste koper al in beeld. Ook zetten we sociale media in voor een optimale aandacht voor uw woning. Daarnaast plaatsen wij ons tuinbord, wat mensen vaak herkennen en publiceren wij  uw woning op onder andere funda en deze website.

Mochten wij uw woning nog niet verkocht hebben, kunt u ook deelnemen aan de NVM Open Huizen Dag. U bereikt in één keer een grote groep potentiële kopers door tijdens het open huis uw woning zelf te presenteren. Laagdrempelig voor kopers om zonder makelaar en zonder het maken van een afspraak veel huizen van binnen te zien.
 
Kortom, reden genoeg om Woltjer makelaardij in te schakelen voor de verkoop van uw woning! Wilt u een uitgebreide presentatie van onze dienstverlening of een gratis vrijblijvende waardebepaling van uw woning, neem dan contact met ons op.

Woltjer makelaardij
Lancasterdreef 69
8251 TJ Dronten
Tel: 0321-317540
info@woltjer.nl