Mijn favorieten

Swifterbant

Swifterbant heeft een uitstraling van ruimte en rust. Maar tegelijkertijd is het ook een actief en gezellig dorp, waar u zeker niet stil hoeft te zitten.
 
Swifterbant telt ruim 6.300 inwoners en zij kunnen genieten van de natuurlijke omgeving die Swifterbant rijk is. Het Hertenkamp, het Swifterbos, de diverse fiets-, wandel- en natuurpaden zijn hier voorbeelden van. Tevens ligt Swifterbant dichtbij het Ketelmeer, waar vissers, watersporters, maar ook strandliefhebbers zich kunnen vermaken.In Swifterbant zijn er diverse voorzieningen, zoals basisscholen, een open lucht zwembad, gezondheidscentrum, kerken en een winkelcentrum voor de dagelijkse boodschappen. Daarnaast kent het tal van sportverenigingen, een dorpshuis, maar ook cafés en restaurants.

Swifterbant ligt ongeveer 8 kilometer van Dronten en dichtbij de A6, waardoor steden in de Randstad binnen een uur te bereiken zijn. Daarnaast is het gunstig gelegen doordat de Ketelbrug het noorden van Nederland goed bereikbaar maakt.De rustige en ruimtelijke uitstraling, in combinatie met de gunstige ligging en de diverse voorzieningen maken Swifterbant tot een prettige groene woonomgeving.


Er kunnen aan deze informatie geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en afwijkingen voorbehouden.