Mijn favorieten

Golfresidentie

Heeft u altijd al vrij willen wonen in een parkachtige en unieke woonomgeving? Dat kan in de Golfresidentie Dronten, zowel voor de golfer, als voor iemand die niet golft!

De Golfresidentie heeft een eigen 18 holes-golfbaan en ligt op fietsafstand van alle faciliteiten die Dronten te bieden heeft. De Golfresidentie kenmerkt zich door de royale woningen met grote tuinen. Naast de woningen zijn er 5 appartementsgebouwen met daarin 90 appartementen.

Exclusief wooncomfort, rust en genieten. Dat kan in de Golfresidentie Dronten, waar circa 360 villa’s staan en 90 appartementen verdeeld over 5 gebouwen.
Wanneer u eigenaar wordt van een woning of appartement in de Golfresidentie Dronten, wordt u automatisch lid van de Vereniging van Eigenaren Golfresidentie Dronten. Als lid van deze Vereniging van Eigenaren wordt u mede-eigenaar van de golfbaan en van de in het park liggende infrastructuur.

U hoeft uiteraard niet te spelen. U kunt éénmaal per jaar uw speelrechten ter beschikking stellen aan de VvE. Deze worden dan aan andere kandidaten die zich bij de vereniging hebben gemeld in gebruik gegeven voor dat jaar. De contributie, die deze laatste groep leden betaalt, vormt de basis voor de bijdrage die leden ontvangen voor een ingeleverd speelrecht.

Bijdrage beheer en onderhoud golfbaan en infrastructuur:
Om de gemeenschappelijke infrastructuur, zoals wegen, gemeenschappelijk groen, verlichting etc. te kunnen onderhouden, wordt een bijdrage gevraagd. Daarnaast worden per woning twee speelrechten verstrekt. Voor deze speelrechten, het beheer en onderhoud van de golfbaan en de gemeenschappelijke infrastructuur, dient een jaarlijkse bijdrage aan de Vereniging Van Eigenaren betaald te worden van.

www.golfresidentiedronten.nl

Er kunnen aan deze informatie geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en afwijkingen voorbehouden.