Mijn favorieten

Biddinghuizen

Op ongeveer 7 kilometer afstand van Dronten ligt Biddinghuizen. Biddinghuizen heeft ruim 6.300 inwoners en is een gezellig dorp met veel voorzieningen binnen handbereik.

Door de geweldige ligging dichtbij het Veluwemeer, zijn er veel recreatiemogelijkheden op fietsafstand van Biddinghuizen. Op mooie dagen bevolken duizenden mensen de kilometerslange stranden, sportvissers halen hun hart op en genieten van de prima visstekjes en de Randmeren zijn uitermate geschikt voor alle vormen van watersport. De nabije ligging van Walibi World en Dorhout Mees zorgen eveneens voor een gezellige toeristische drukte.Biddinghuizen heeft diverse sportverenigingen, een open lucht zwembad, bibliotheek, sporthal, basisscholen, een winkelcentrum, diverse horeca gelegenheden, een kerk, educatief centrum en een gezondheidscentrum. De mooie fiets- en wandelroutes verbinden de verschillende wijd opgezette en groene woonwijken met elkaar. Biddinghuizen is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, er zijn diverse busverbindingen met NS-stations van omliggende plaatsen als Dronten, Lelystad en Harderwijk.

Kortom: door de perfecte ligging en de mooie (bosrijke) omgeving biedt Biddinghuizen voor veel mensen een unieke uitvalsbasis en woonplaats.

Er kunnen aan deze informatie geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en afwijkingen voorbehouden.