Mijn favorieten

Makelaar Swifterbant

Bent u op zoek naar een makelaar in Swifterbant? WOLTJER makelaardij is al sinds 1986 actief in een brede regio rondom Swifterbant. Wilt u uw huis verkopen,  een huis aankopen, uw woning laten taxeren of wilt u voor iets anders een beroep doen op een makelaar? Woltjer Makelaardij staat graag voor u klaar.
 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Met meer dan 30 jaar ervaring in de makelaardij kan WOLTJER u bijstaan op tal van gebieden.
-verkoop van uw woning of bedrijfspand
- aankoop van een woning of bedrijfspand
- taxatie van uw (toekomstige) woning of bedrijfspand
- vrijblijvende waardebepaling
- advies over onroerend goed.
 

Makelaar Swiferbant: Verkopen, aankopen of taxeren van een woning

Het verkopen van uw huis is een spannende periode. U wilt natuurlijk uw woning verkopen tegen een zo hoog mogelijke opbrengst, binnen een gewenste termijn en natuurlijk zonder zorgen of problemen tijdens én na de verkoop. WOLTJER Makelaardij helpt u hierbij.

Dat geldt ook voor de aankoop van een woning. Er staan veel woningen te koop, u zoekt er maar één. Internet geeft u als woningzoekende de mogelijkheid zich uitgebreid te oriënteren op de huizenmarkt. Niet alleen op de woningen zelf, maar ook zijn veel tips te vinden die u in staat zouden stellen zelfstandig een woning te kopen. Als makelaar in Swifterbant kunnen wij u helpen bij het aankopen van een woning.
 
Heeft u een taxatierapport van een woning nodig voor het regelen van een hypotheek, voor de belastingdienst of een echtscheiding? WOLTJER makelaardij kan u hiermee van dienst zijn. De taxatie vindt plaats door een registermakelaar/-taxateur die is ingeschreven in het vastgoedregister (www.vastgoedcert.nl) met jarenlange ervaring, opleiding en kennis van de markt.  
 

Een antwoord op veelgestelde vragen

Dagelijks krijgen wij veel vragen. Hieronder ziet u een overzicht van de antwoorden op enkele veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Kijk dan eens op onze veelgestelde vragen pagina of neem contact op met uw makelaar in Swifterbant.

1. Wanneer ben ik in onderhandeling? U bent in onderhandeling als de verkoper reageert op uw bod, dus als de verkoper een tegenbod doet. Ook kan de verkopend makelaar uitdrukkelijk aangeven dat hij met u in onderhandeling is. U bent niet in onderhandeling wanneer de verkopend makelaar zegt dat het bod besproken zal worden.

2. Moet de makelaar met mij als eerste in onderhandeling als ik de eerste ben die een afspraak maakt voor een bezichtiging? Of als ik als eerste een bod uitbreng? Nee, dit hoeft niet. De verkoper bepaalt samen met de verkopende makelaar met wie hij in onderhandeling gaat. Vraag als koper de verkopende makelaar van te voren naar de verkoopprocedure die gehanteerd wordt om teleurstelling te voorkomen

3. Word ik koper als ik de vraagprijs bied? Nee, de verkoper is niet verplicht de woning aan u te verkopen. De Hoge Raad heeft bepaald dat de vraagprijs gezien moet worden als uitnodiging tot het doen van een bod. Ook als u de vraagprijs biedt, kan de verkoper beslissen of het bod wel of niet aanvaard wordt.
 

Makelaardij Swifterbant

Als u op zoek bent naar een makelaar in Swifterbant, bent u bij ons aan het juiste adres. Voor meer informatie, kunt u ons bellen (0321-317540) of mailen info@woltjer.nl. Natuurlijk kunt u ook langskomen op ons makelaardij kantoor,  Lancasterdreef 69, Dronten-Zuid. Wij staan graag voor u klaar!


Openingstijden:

Maandag - vrijdag van 08:30 - 17:30 uur.
Buiten kantooruren op afspraak.