Mijn favorieten

Makelaar Swifterbant

Bent u op zoek naar een makelaar in Swifterbant? WOLTJER makelaardij is al sinds 1986 actief in een brede regio rondom Swifterbant. Wilt u uw huis verkopen,  een huis aankopen, uw woning laten taxeren of wilt u voor iets anders een beroep doen op een makelaar? Woltjer Makelaardij staat graag voor u klaar.
 

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Met meer dan 30 jaar ervaring in de makelaardij kan WOLTJER u bijstaan op tal van gebieden.
-verkoop van uw woning of bedrijfspand
- aankoop van een woning of bedrijfspand
- taxatie van uw (toekomstige) woning of bedrijfspand
- vrijblijvende waardebepaling
- advies over onroerend goed.
 

Makelaar Swiferbant: Verkopen, aankopen of taxeren van een woning

Het verkopen van uw huis is een spannende periode. U wilt natuurlijk uw woning verkopen tegen een zo hoog mogelijke opbrengst, binnen een gewenste termijn en natuurlijk zonder zorgen of problemen tijdens én na de verkoop. WOLTJER Makelaardij helpt u hierbij.

Dat geldt ook voor de aankoop van een woning. Er staan veel woningen te koop, u zoekt er maar één. Internet geeft u als woningzoekende de mogelijkheid zich uitgebreid te oriënteren op de huizenmarkt. Niet alleen op de woningen zelf, maar ook zijn veel tips te vinden die u in staat zouden stellen zelfstandig een woning te kopen. Als makelaar in Swifterbant kunnen wij u helpen bij het aankopen van een woning.
 
Heeft u een taxatierapport van een woning nodig voor het regelen van een hypotheek, voor de belastingdienst of een echtscheiding? WOLTJER makelaardij kan u hiermee van dienst zijn. De taxatie vindt plaats door een registermakelaar/-taxateur die is ingeschreven in het vastgoedregister (www.vastgoedcert.nl) met jarenlange ervaring, opleiding en kennis van de markt.  
 

Makelaardij Swifterbant

Als u op zoek bent naar een makelaar in Swifterbant, bent u bij ons aan het juiste adres. Voor meer informatie, kunt u ons bellen (0321-317540) of mailen info@woltjer.nl. Natuurlijk kunt u ook langskomen op ons makelaardij kantoor,  Lancasterdreef 69, Dronten-Zuid. Wij staan graag voor u klaar!


Openingstijden:

Maandag - vrijdag van 08:30 - 17:30 uur.
Buiten kantooruren op afspraak.